Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary
Ešte sme ho len začali používať, skúsenosti a hodnotenie snáď neskôr.
- Po 12tich rokoch som ho kupila znovu, výborný stroj, perfektná pena...
Trochu ťažšie sa nasadzuje páka s kávou, ale časom sa to isto uvoľní, máme ho na firme už 3 roky a funguje bez problémov, preto som ho kúpila ako darček aj teraz. V balení však tentokrát nebola nádoba na použitú kávu, čo je škoda, lebo je to veľmi praktické, hlavne ak separujete bio odpad
- pomer kvality a ceny veľmi dobrý
Pri prvom použití bolo treba naviať viac vody do nádržky, aby sa voda dostala do systému.
Kvalitný kávovar za výbornú cenu.
- môj prvý pákový, nemá chybu
- rozmery
- rýchle nahriatie
- ľahké čistenie
- Spĺňa očakávania
Electrolux EEA111
Registrovaný používateľ
Pridané: 20. marca 2023
(naposledy upravené 20. marca 2023)
Zakúpený v Extreme Digital zRt
Za tu cenu skvely vyrobok, mame iba dve vyhrady:
1. nahrievanie salok nefunguje / klamliva reklama
2. z "rucky" sa tazsie vybera kovova nadobka na kavu ak mate problem z videnim(starsi ludia).
- chuť
- vôňa
- malý, šikovný
- príjemný vzhľad
- robí veľmi dobrú kávu
- ma ľahkú obsluhu a programovanie
- absolútna bomba pomeru cena a kvalita
- škoda, že medzi ovládacími tlačidlami nie je tlačidlo neobmedzeného výdaja, ktorý by sa zastavil až ďalším stlačením.
- tryska na výdaj pary funguje priemerne
Veľmi dobrý kávovar, ktorý v kombinácii s kvalitným mlynčekom dokáže vyrábať skvelú kávu. Som príjemne prekvapený, nakolko kavovar za 160 (+-) EUR + mlynček (Krups) za 70(+-) EUR a za 230(+-)EUR mate skutočne veľa hudby za málo peňazí. (originálny mlynček DeLonghi je, verím, super, ale nekúpim drahší mlynček, ako kávovar)
Je treba sa pohrať s nastaveniami, dobre prečítať návod na programovanie a použiť dobrú a správne zomletú kávu. A mnohým aj špecializovaným kaviarňam sa o takej káve ani nesníva. :)
Škoda je, že nie je možnosť neobmedzeného výdaja a naprogramovať sa dajú len dve velkosti kávy. Vyriesit sa to dá tak, že si naprogramujete výdaj pre dve kávy na veľký objem a pocas vydaja stlacenim hociktoreho gombika vydaj vhodne zastavite. Takze si poradite, ale je to menej elegantné riešenie.
- 20 bar
- Tichý
- Robí krásnu hustú penu
- Super cena 66 EUR
- Úzky a kompaktný dizajn
V krabici chýbal diel "jeden kávový filter".
- Nakoľko aj doteraz som mal takýto kávovar, tak som išiel istotou na kvalitu uvarenej kávy, ktorú už poznám. A nesklamal som sa! Sú tu isté zmeny v dizajne výrobku oproti tomu, aký bol predchádzajúci typ, ale čo je podstatné svoju funkciu (uvariť chutnú a lahodnú kávu) spĺňa na 100%.
Radcej nech vyrabaju plastove hracky pre deti ako elektroniku
- ľahké čistenie
- jednoduché ovládanie
- na nasadenie páky treba veľa sily
- výborna kvalita a vyborná cena
ok
- Cena - kvalita
- funguje dobre
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »