Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary

Klarstein Arabica Comfort TK 42

Klarstein Arabica Comfort TK 42

Overený zákazník Klarstein Overený zákazník

Pridané: 11. júla 2023

Zakúpený v Klarstein

Odporúča produkt
  • kvalitné prevedenie výrobku, jednoduché ovládanie,
  • variantné možnosti prípravy espressa, kapučína aj caffe latte
  • cca 6-8 sec po skončení programu vytečie zo sitka malé množstvo kávovej tekutiny
  • príprava dvoch šálok kávy naraz kvôli dizajnu výrobku je nepraktická

Overený zákazník Testuj.to Zuzana

Pridané: 30. júna 2023

• zabudovaná váha
  • možnosť úpravy mletia a extrakcie
  • design

De´Longhi La Specialista Maestro EC9865 je skvelý kávovar so širokou škálou funkcií a intuitívnym ovládaním. Teplovzdušná tryska umožňuje jednoduchú prípravu mliečnych nápojov s dokonalou penou. Oceňujem aj zabudovanú dávkovaciu váhu, ktorá uľahčuje presné meranie kávových dávok. Kávovar De´Longhi La Specialista Maestro EC9865 je naozaj skvelou voľbou pre milovníkov kávy s vysokými nárokmi.

Overený zákazník Testuj.to Dominik

Pridané: 30. júna 2023

• profesionálna príprava kávy
  • cold brew

Tento kávovar rozhodne nie je pre začiatočníkov. Je skôr pre niekoho, kto má skúsenosti s pákovým kávovarom. Po vybalení kávovaru som bol unesený jeho designom je to krásavec. Ako laik som musel hneď nahliadnuť do návodu. Ale návod je prehľadný a zrozumiteľný. Bojoval som dosť s mletím kávy, kým som prišiel ako to funguje a aká hodnota je optimálna, hlavne tiež záleží na druhu kávy. Káva z neho chutí veľmi dobre, musím vyzdvihnúť obľúbenú funkciu na prípravu kávy cold brew.

Overený zákazník Testuj.to Lucia

Pridané: 22. júna 2023

• displej
  • temper
  • niekoľko spôsobov mletia kávy
  • cold brew
  • jednoduché vybratie sitka z páky

Pákové kávovary zvyčajne nevyhľadávam, pretože si radšej ušetrím starosti s automatickým kávovarom, ale tento kávovar je na manipuláciu jednoduchší, než som očakával. Kávu melie na niekoľko spôsobov, je možné nastaviť presné množstvo a kávovar je vybavený aj temperovačom, čo všetko dokopy prácu veľmi uľahčuje. Od funkcie cold dbrew som tiež neočakávala zázraky, ale naozaj sa chuť kávy blíži chuti z klasickej zdĺhavej prípravy bežného cold brew. Kto tak chce flexibilitu a pôžitok z pákového kávovaru s menším množstvom práce, tento kávovar bude dobrá voľba.

Overený zákazník Testuj.to Pavlína

Pridané: 21. júna 2023

• Mlynček
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Chuť kávy
  • Design kávovaru
  • Cold Brew za 5 minút

Kávovar je úplne skvelý. Začnem s mletím kávy, má zabudovaný mlynček a je možné si nastaviť až 8 stupňov hrubosti. Oceľové kamene by mali byť lepšie pretože nijak neovplyvňujú chuť kávy. Ovládanie kávovaru nie je zložité, je len potreba trochu cviku. Káva z tohto kávovaru je absolútne bezkonkurenčná. Čo musím vyzdvihnúť je možnosť prípravy Cold Brew, pretože kávovar ho zvládne pripraviť za 5 minút, takže keď naň dostanete chuť, je to hneď a nemusíte ho macerovať 24h. :-) Design kávovaru je len pomyselná čerešnička.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

Pridané: 20. júna 2023

• Design
  • Chuť a výsledok kávy
  • Mnoho možností kávy
  • Celkový zážitok
  • Cold brew
  • Ovládanie nie je úplne jednoduché
  • Trvá to dlhšie, káva nie je na jedno kliknutie

Kávovar od De´Longhi La Specialista Maestro je designovo určite krásny kúsok, ktorý sa hodí skôr do väčších miestností, keďže je pomerne priestranný. Káva z neho je vynikajúca, len je potrebné naučiť sa s kávovarom naučiť zaobchádzať. Vie skvele pripraviť cold brew, čo je veľká výhoda oproti predchodcom a konkurencii.

Overený zákazník Testuj.to Michal

• Jednoduché nastavenie
  • Sitko na dvojitú dávku
  • Cold brew
  • Sito v pake zle drzi

Super páka do kancelárie. Ako u každého pákového kávovaru je potrebné ho správne nastaviť, čo chvíľu trvá, ale keď je kávovar nastavený všetko ide ako po masle. U nás je najpopulárnejší flat white, preto sa skvele hodí aj sitko na 2 dávky kávy. Ešte sa musíme naučiť šľahať mikropenu a chystáme sa na cold brew.

Flair Classic Espresso Maker

Flair Classic Espresso Maker

Overený zákazník EKO kapsule.sk Overený zákazník

Pridané: 16. júna 2023

Zakúpený v EKO kapsule.sk

Odporúča produkt
  • Je vyborny tovar, mozem pripravit vybornu kavu
Sencor SES 1710BK

Sencor SES 1710BK

Overený zákazník arco.sk Ďuri

Pridané: 16. júna 2023

Zakúpený v arco.sk

• Maly sikovny
  • Jednoduchy
  • Super kvalita kavy
  • Robi kavu ako profesionalny drahy kavovar
  • Rovnako ako na vela kavovarovh hrkoce spodna plechova platnicka, na ktorej je polozena salka pocas robenia kavy

Super, odporúčam. Mnoho známych ohodnotili kávu z tohto kávovaru ako z profi kavovaru

ECG ESP 20501 Iron

ECG ESP 20501 Iron

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 7. júna 2023

Zakúpený v MALL.SK

Odporúča produkt
  • použiteľný na kapsule, mletú kávu aj pody
DeLonghi Dedica EC 685.M

DeLonghi Dedica EC 685.M

Overený zákazník Alza.sk Tomáš

Pridané: 29. mája 2023

(naposledy upravené 29. mája 2023)

• Zatiaľ šľape na jednotku
  • Zatiaľ sa nevyskytli žiadne nedostatky

Zatiaľ som s kávovarom max spokojný Mám ho cca týždeň

DeLonghi Dedica EC 685.W

DeLonghi Dedica EC 685.W

Overený zákazník planeo.sk PMck

Pridané: 28. mája 2023

Zakúpený v planeo.sk

• Dobrá obsluha.
  • Pripravená káva odpovedá mojim požiadavkám.
  • Možnosť nastavenia množstva podľa veľkosti šálky.
Ariete 1381/12

Ariete 1381/12

Overený zákazník Alza.sk Michal

Pridané: 22. mája 2023

(naposledy upravené 22. mája 2023)

Neodporúča produkt
  • Kavu dokaze spravit
  • Nebolo mozne naprogramovat mnozstvo kavy hoc navod tuto moznost uvadza
  • Citelnejsie vybracie
  • Akoby tazsi prietok vody cez hlavicu

Made in China v plnej parade.Nekvalitny vyrobok.Neviem uprimne posudit,ci je vyrobok zle navrhnuty alebo poskladany,ale nesplnil (nizke) ocakavania.

Overený zákazník Alza.sk rastislav

Pridané: 22. mája 2023

Odporúča produkt

S produktom som spokojný. Tie vibrácie nie sú až tak veľké .

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 16. mája 2023

• cena
  • robí všetko na čo je určený
  • nastaviteľnosť želaného objemu vody pre dané tlačidlá (1cup a 2cups)
  • kvalitné prevedenie
  • nič podstatné
Sage BES810BKS

Sage BES810BKS

Overený zákazník Extreme Digital zRt Andrej

Pridané: 15. mája 2023

Zakúpený v Extreme Digital zRt

Odporúča produkt
  • Pôsobí kvalitným a hodnotným dojmom
  • Vyrobí naozaj chutné espresso
  • Výborne našľahá mlieko
  • Po našľahaní mlieka sa rýchlo schladí na prípravu ďalšieho espressa
  • Vo výbave sú ako klasické sitká do portafiltra, tak aj s dvojitým dnom
  • Pomerne veľká spotreba vody
  • Hlučnejší

Skvelý pákový espresso prístroj, ktorý dokáže to čo sľubuje. Nemá síce rôzne možnosti nastavovania teploty a pod. ale to nakoniec aj tak takmer nikto nepotrebuje. V balení je mnoho prísluenstva (spolu 4 sitká do portafiltra, hrnčen na mlieko, čistiace pomôcky, pomôcka na zarovnanie utlačenej kávy, tamper…) Z mojej strany veľká spokojnosť

Flair Neo Espresso Maker White

Flair Neo Espresso Maker White

Overený zákazník Green Plantation káva Dávid

Pridané: 12. mája 2023

Zakúpený v Green Plantation káva

Odporúča produkt

Mal som vyhliadnutých niekoľko podobných kávovarov, nakoniec zvíťazil tento. Neľutujem!

Ako pri každom pákovom/mechanickom kávovare, aj tu rozhoduje o výsledku najmä tepelný menežment (samozrejme, aj kvalita kávy, mletie, kvalita vody, atď.). Vo výsledku to znamená, že celý proces závisí najmä od "baristu", teda Teba, a ak ho ovládneš, spravíš na tomto stroji presso ako na žiadnom inom v tejto cenovej kategórií.

Rovno zabudni na automatické stroje aj s dvojnásobnou cenovkou, kde nemáš pod kontrolou takmer nič. Tu, naopak, ak máš rád výzvy a baví Ťa nad vecami premýšľať nie len slepo následovať, máš pred sebou úžasnú cestu, na konci ktorej Ťa čaká parádne presso.

A tých 10 minút každé ráno? Budeš sa na nich tešiť už pri zaspávaní! A ak Ti to bude málo, Flair Neo môžeš časom vylepšovať o nové komponenty, ktoré Ťa pustia ešte ďalej. Aj preto som si vybral práve Flair!

Overený zákazník Testuj.to Radoslav

Pridané: 11. mája 2023

• Jednoduchý
  • Pekné a kvalitné spracovanie
  • Vhodné pre začiatočníkov
  • Intuitívny
  • Nedá sa poriadne vyčistiť mlynček na kávu
  • Len jedna možnosť portafilteru
  • Tryska s jedným bodom

Pre milovníkov kávy, ktorí si potrpia na manuálny kávovar, je toto skvelá štartovacia voľba. Jednoduchý na ovládanie a pochopenie a na procese prípravy kávy sa toho veľa pokaziť nedá. Rozhodne veľká škoda je nedostatok alebo žiadne aftermarketové doplnky, ktoré by kávovar určite posunuli ďalej.

Overený zákazník Testuj.to Ivana

Pridané: 9. mája 2023

• otočné nastavenie mlynčeku
  • dokáže lahodné espresso s cremou
  • príslušenstvo
  • rýchle nahriatie
  • schovka na príslušenstvo v hornej časti
  • Tryska, ktorá nemá možnosť väčšej ohybnosti a regulácie
  • Malý odkvapkávač na vodu s plastovým ukazateľom uprostred pôsobí trochu lacno
  • nie je možné zavesiť páku pri mletí

Pri rozbaľovaní kávovaru De´Longhi La Specialista Arte EC 9155.W som bola veľmi príjemne prekvapená jeho dizajnom. Barista Kid, druhý balíček - tu som našla množstvo vychytaného príslušenstva, ako je box na kávu, art pen, termo hrnčeky atď.
Po dôkladnom prečítaní návodu som vyskúšala svoju prvú kávu s prednastaveným mlynčekom. Použila som kávu priamo od Delonghi - Selezione espresso a prvý pokus sa mi celkom nepodaril. Bolo potrebné prestaviť mlynček a upraviť množstvo dávky kávy, podľa požadovaného výsledku. Manipulácia s mlynčekom je veľmi jednoduchá, stačí ním len otočiť. To isté platí aj pre koliesko na nastavenie množstva dávky kávy. Po nastavení som zvolila espresso a bolo vynikajúce s hustou cremou.
Čo ma sklamalo, je držanie páky pri mletí, bohužiaľ nejde zavesiť ako pri iných kávovaroch. Tryska na napenenie mlieka má veľmi obmedzenú ohybnosť a nedá sa regulovať, pre tých, ktorí milujú hladkú penu, to bude oriešok.

Electrolux EEA111

Electrolux EEA111

Overený zákazník Andrea Shop Overený zákazník

Pridané: 9. mája 2023

Zakúpený v Andrea Shop

Odporúča produkt

Po dobrých skúsenostiach som si kúpil už druhý.
Pekne napení kávu, nahreje šálku a nakoniec ešte aj prefúkne trysky.

Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25