Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary
dobra cena, pekný vzhľad
- Bohužiaľ prístroj je nefunkčný a musím ho vrátiť, čo mi spôsobuje ďalšie nepríjemnosti a zbytočné starosti .
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. U tohoto kávovaru je uhlíkový filtr, který je třeba ponořit na několik minut do vody, aby do sebe nasál potřebnou vodu, jinak kávovar nebude fungovat korektně. Následně, jej umístit na dno nádržky tak aby ke dnu přiléhal. Zapnout kávovar a vyčkat až bude zahřátý na provozní teplotu. Pod spařovací hlavu, umístit misku a spustit tlačítko pro výdej kávy, tím se přístroj zavodní a je připraven k použití. S pozdravem Sencor
Vyborny kavovar,splna moje potreny!!!
- Krasna pena
- Nezmestia sa vysoke pohare
Nedostatocny tlak. Pri vyrabani kavy maximalne 9 barov. Pri cappucine a pare na mlieko 5 barov.
- dobrý pomer cena-výkon-kvalita
Postacuje na obcasne domace pripravy kavy. Cena je velmi vyhodna ,pomer ceny a kvality vinikajuci.
- Přes množství závad a opakované reklamace odmítají vrátit peníze.
Nedoporučuji nákup čehokoliv od firmy Kondela!!! Opakovaně vadný výrobek (kávovar) nakonec dostanete s tím, že jste to vlastně poškodili sami nesprávným užíváním, což je naprostý nesmysl a ukazuje to na ubohost firmy, která zřejmě za žádnou cenu nevrací peníze, i když se jedná o pár tisíc.
- hustá pena s dlhou výdržou
- dobrá cena
- jednoduchá obsluha
- trošku ťažšie sa nasadzuje páka
- Robi super kavu
- Programovatelny
- Nezabera vela miesta
- Aj na vacsie kavy
Mimoriadne nízka kvalita, už je to v koši. Zakázal by som predávať taký odpad.
Malý a robí výbornú kávu
- Připravuje dobrou kávu, v dané kategorii přístrojů velmi dobrou
- Lze vyjmout nádobku na vodu i odkapávací misku
- Není příliš hlučný a neposkakuje při přípravě kávy.
- Tříska na páru připraví dobře pěnu na cappuccino (I na bombardino :))
- Několik prvních káv je třeba věnovat nácviku nasazení páky s kávou.
Pro běžnou domácnost dobrý kávovar. 10—15 šálků denně s přehledem zvládne.
- Kvalitné a masívne prevedenie
- možnosť našľahania mlieka
- Menšie rozmery
- Musíte si pomlieť kávu
Keďže doma už máme kávovary od Delonghi, tešila som sa, ako si opäť poradia s týmto menším modelom. Bola som veľmi spokojná s prevedením, na kávovare je poznať, že je masívny a kvalitný. Páka taktiež. Musíte si najskôr zvoliť hrubosť zŕn, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. Potom si môžete dopriať kvalitnú kávu aj s cremou. Pre ľudí, ktorí majú radšej jemnejšie kávy je tu možnosť aj našľahania mlieka. Je to skrátka taká alternatíva pre ľudí, čo chcú kvalitnú kávu a nemajú veľa miesta.
Gaggia New Classic Black
Registrovaný používateľ
Pridané: 27. decembra 2022
(naposledy upravené 29. decembra 2022)
- nerezova paka
- labilne prevedenie - pri dotahovani paky, kavovar deplanuje
- nedostatocny vykon + zla regulacia teploty
- malo miesta pod pakou
Kavovar je vhodny pre ludi co robia len espresso (velmi male). Ma sice bojler, ale 30ml horucej vody je uz za hranicou schopnosti kavovaru a na Lungo urcite mozete zabudnut. Obdobne to plati aj pre napenovac mlieka. Para je cice kvalitna, avsak maximalne na cca 7s. Potom zacne tlak prudko klesat.
Ohrev sa zapne az ked para celkom dojde. Takze 7s napenujete, 20s cakaze pokial sa nahreje bojler a 7s mozete znovu napenovat ....
Obdobne, ako som spominal, plati aj pre espreso. Par sekund ide horuca voda, potom ked uz ide iba vlazna, sa spusti ohrev...
Necudujem sa, ze je plny internet navodov ako si tam ludia prirabajuu PID regulator.
Ak mate radi lungo, kapucino alebo latte, tak sa urcite poobzerajte po niecom inom.
V porovnani s DeLonghi Dedicou 685, ktoru som mal doteraz, je toto len detska hracka.
- kvalitná káva, vysoká pena
- žiadna
- Jednoduché ovládanie
- Obsah balenia
- Silný tlak parnej trysky
- Nemožnosť nastaviť vlastné množstvo vody-len jedna, alebo dve kávy
Kávovar s výborným vzhľadom, ktorý pripravuje výbornú kávu. Pri rozbaľovaní je poznať kvalita, už len tým, ako je myslené na ľahké rozbalenie. Veľa príslušenstva v balení. Keď som kávovar vybaľoval, tak som nachádzal stále ďalšie a ďalšie veci, bolo to ako na Vianoce. Intuitívne ovládanie pár tlačidlami.
- príslušenstvo ku kávovaru
- tichý
- jednoduchosť
- jednoduchá manipulácia
- dizajn
Kávovar má veľmi jemný a decentný dizajn. Zmestí sa aj do menšej kuchyne. Jednoducho sa ovláda. Je možné nastaviť veľkosť menšej i väčšej kávy. Rýchlo sa nahrieva. Možno pripraviť aj našľahané mlieko, súčasťou balenia je nádoba na prípravu. Ďalej je súčasťou balenia odmerka na kávu, tamper a čistič.
- Dizajn
- Materiál bez odtlačkov
- Vynikajúca káva z pohodlia domova
- Veľkosť kávovaru je ideálna
- Skvelá kombinácia z hľadiska mletia, upevňovania a následne prípravy kávy
- Krásny darček k nákupu v podobe zrniek, hrnčekov a sušienok
- Veľa videí a materiálu pre správne nastavenie kávovaru
- Možnosť využiť aj teplú vodu na prípravu čaju
- Intuitívne ovládanie
- Nádobu na vodu nemožno vybrať inak ako vysunutím nahor, čo môže byť v štandardnej kuchyni problém (musíme vodu dolievať z fľaše)
- Tryska na mliečnu penu má menší rozsah, ako s ňou pohybovať
Kávovar je dizajnovo naozaj podarený. Zo začiatku to chce správne kávovar nastaviť a potom funguje jedna báseň. Kávovar je ideálnou kombináciou z hľadiska praktickosti - strojček namelie kávu a aj utlačí (nie je tak potrebné zvlášť kupovať mlynček na kávu a iné príslušenstvo). Pri nastavovaní kávovaru sme mali trochu problém dosiahnuť optimálnu úroveň počtu barov, ale akonáhle sme pochopili, čo upraviť, kde pridať a aký gombík otočiť, tak bol celý proces jednoduchý. Veľmi oceňujeme veľké množstvo materiálov (videá, manuálov a odporúčaní odborníkov). Každý deň sa teraz tešíme až ráno ucítime vôňu kávy a je to naozaj krásny rituál. Čo sa týka šľahania mliečnej peny, tak to je trošku beh na dlhšiu trať. nie je to jednoduché a už to chce vyššiu dávku zručnosti. Nás príprava kávy veľmi baví a samotnú prípravu si veľmi užívame. Samotná príprava kávy bez mlieka je skutočne rýchlovka. Káva je úplne vynikajúca a nemá chybu. Odporúčame všetkým milovníkom kávy.
- 3 rôzne košíčky portafiltera
- pekný dizajn
- malé rozmery
- Všetky košíky sú tlakované
Kávovar ma pomerne milo prekvapil. Hlavne svojimi rozmermi, ktoré sú do menšej kuchyne úplne ideálne. Prevedenie nie je nekvalitné, ale na môj vkus je tu až veľa plastových častí. Vždy som bol človek čo pil len espresso, ale vďaka napeňovaču na mlieko som si obľúbil aj mliečne nápoje z kávy.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »