Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary
- je k tomu zadarmo cistacie veci a filter
- je tichy pri robeni kavy
- chromovy vyzera super
Je super. ma vsetko co clovek potrebuje pre spravenie dobrej kavy.
Treba si to vsak dobre nastavit nakolko je tam vela moznosti.
Fantasticka kava
- výborná káva
- kompaktné rozmery
- chutná káva
- výborne napeňuje mlieko na cappuccino
- len na jednu kávu
- slabšia pena na esprese, než na DeLonghi MAGNIFICA S
Pri použití sitka na dve kávy para nepretlačila kávu v sitku. Odvtedy robím kávu len so sitkom na jednu kávu a funguje to v poriadku.
Zatial ešte skúsenosti po krátkom užívaní nemám.
Kúpil som ho na základe recenzií ako kávovar na chatu. Podľa mňa výborný pomer cena/výkon. Káva je chuťovo dobrá, pena je až veľmi veľká, zrejme vďaka mriežke na spodku sitka.
Som nad mieru spokojná odporúčam pre kávičkarov ☕
- Tlak 20 barov
- Jednoduchá obsluha
- Rýchle nahriatie
- Kapacita nádržky 1 liter
- Jednoduchý ale funkčný dizajn
- Vypustenie prebytočného tlaku do odkvapkávacej nádoby
- Zatiaľ žiadne
Veľmi praktický a kompaktný pákový kávovar. Jednoducho sa obsluhuje, všetko je prehľadné.
- kavovar som vybrala na chatku, kde je postačujúci.,zatiaľ funguje, jednoduchá obsluha, robí dobré presso.
- značku Delonghi už mám doma je to iný typ s mlynčekom na kávu, preto som si vybrala znovu tuto osvedčenú značku. Tovar prišiel riadne zabalený a preto nechápem ako môžu byť na kávovare pri priezore na kontrolu hladiny vody dva škrabance. Za nevýhodu považujem to že nemá kontrolku , kedy treba odvápniť spotrebič, alebo sa mýlim ? /návod uvádza cca po 200 krát uvarenej káve/
robí dobré presso, jednoducho sa obsluhuje
- spokojnosť
Vynikajúci pomer ceny a kvality. V širšej rodine máme už 3 kávovary tejto značky a všetci sú s nimi maximálne spokojní.
jednuducha obsluha, pekny dizajn
Kávovar aj mlynček používam necelé dva týždne, ale zatiaľ veľká spokojnosť s oboma produktami. Ovládanie, funčknosť aj kvalita spracovania na veľmi vysokej úrovni
- Rýchle nahriatie ,výborná pena
- Trosku hlučný
- tlak 20 bar
- nezaberie veľa miesta
- rýchlo sa nahreje
- tým že je ľahký pri zakladaní páky ho treba pridržiavať
- teplota vody sa nedá regulovať
Kávovar mám zhruba pol roka . Kávu pijem minimálne 2 krát denne a zatiaľ to zvláda . Káva je z neho chutná a rýchlo pripravená . Myslím si že na domácu prípravu kávy úplne stačí .
Dobrý super
pekná kréma, lahka obsluha
dostupna cena, a tiez je to značkovy vyrobok. nezda sa mi ze tlak je tam 20 bar, lebo po uvareni kavy stoji v tej nadobke s ručkou/kavou, voda. Dosť vody sa zbiera v tom lavoriku pod kavovarom, asi vytieka zo zasobnika s vodou, ale neviem preco. pri vareni zelena kontrolka vzdy zhasne a svieti len cervena, hoci podla navodu by mali svietit obidve. možno sa on časom "rozbehne"... uvidim.
Ale kavu vari...
- Super