Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary
- Vynikajuca kava
- Lahka udrzba
- K výrobku nie je manual v slovenčine
- Kvalita plastov primeraná cene výrobku.
- Kávovar nefunkčný.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Domníváme se, že došlo k nedostatečnému zavodnění a tím pádem nemohl kávovar fungovat korektně. Rádi Vám se zprovozněním pomůžeme, kontaktujte nás na emailu: [email protected] S pozdravem Sencor Care.
- Integrovaný mlynček
- Profesionálna parná tryska
- Masívna páka
- Stabilita , keďže má skoro 10kg
- Robí dobrú cremu
- Zabudovaný tamper
Jednoduchý na používanie, plne manuálny. Kávu treba buď dopredu navážiť, alebo potom už okom skontrolovať, koľko si dáte na jednu porciu, pretože mlynček nemá časovač.
Zabudovaným tamperom sa nedá dostatočne káva utlačiť, lebo si neviem predstaviť dohora tlačiť silou aspoň 15kg.
Kávu robí presne tak, ako by mal. Všetko záleží na zručnosti a kvalite použitej kávy.
Po zapnutí trvá asi 2-3 minúty, kým sa voda zohreje. Parná tryska pracuje ako má, mlieko napení k spokojnosti.
Nie je príliš hlučný pri mletí, už som počul oveľa hlučnejšie mlynčeky. Keď robíte espresso, hluk prítomný nie je, oproti napr. kapsulovým kávovarom, by som povedal, že je tichý.
Po ukončení káva z páky vôbec nekvapká.
Keď to zhrniem, som nadmieru spokojný. To čo kávovar ponúka, presne to dostanete.
- No pravdupovediac, najprv som váhala ale kávovar je výborný. Má 20 barov a penu Vám urobí takú akú Vám neurobia ani v kaviarni. Fakt bomba. Kupujem Lavazza mletá káva v dóze a kávička pre občasnú prípravu kávy hlavne cez víkendy keď som doma je bomba.
- 20 barov bomba
trochu mi vadí plast z akého je kávovar vyrobený, ale pri tej kvalite akú kávu mi urobí je to zanedbateľné.
Odporúčam kávovar s 20 bar.
- na túto kategóriu robí vynikajúce espresso, oveľa lepšie ako automaty a porovnateľné s pákovými kávovarmi za 3-násobnú cenu
- nízka cena
- malé rozmery
- nadčasový dizajn
- zasunúť a potom vybrať páku do ľahkého kávovaru si žiada cvik, kávovar pri tom treba pridržiavať druhou rukou
- sitko z páky sa ťažko vyberá, časom sa to vybehá
- automatický vypínač sa rokmi "vybehá" a niekedy vypne aj vtedy keď nemá
- ak pri príprave kávy dôjde voda, systém sa zavzdušní a treba odpustiť trochu pary cez napeňovaciu trysku
Vynikajúci kávovar. Prvý som si kúpil pred 3 rokmi domov, druhý pred rokom do víkendového bytu a tretí teraz do kancelárie. Prvý síce stále funguje, ale asi to nebude naveky. Tak som k poslednej objednávke prihodil štvrtý do zásoby, lebo bola neodolateľná akciová cena. Mám aj mlynček rovnakej značky.
Pijem len espresso z výberovej kávy z malých remeselných pražiarní. Neprekáža mi, že pod páku sa zmestí len malá šálka. Napeňovaciu funkciu neviem posúdiť, je pre mňa zbytočná. Automatické kávovary neuznávam kvôli hygiene, náročnej údržbe a zvyčajne horšej kvalite kávy v porovaní s pákou.
vyhoda
Perfektný stroj.
- Zatiaľ po cca štyroch rokoch bezproblémový chod - spokojnosť
Očakávala som jednoduchšie a spoľahlivé uvedenie do cinnosti a výsledky. Zdá sa, že manuál k používaniu je zrozumiteľnejsi, vystiznejsi v nemeckom jazyku ako v SJ.
Pákový presostroj splnil moje očakávanie.
Fajná káva, rôzne formy káv. Odporúčam, pákový systém je najlepší, káva je chutná aj v prípade použitia mletej kávy, respektíve aj v prípade použitia ESE podov - ktoré preferujem.
Nespreso kapsule sa s tým variť tiež dajú, avšak osobne is nemám rád.
- Jednoduché ovládanie kávovaru.
- Dobrý a lacný kávovar
Funkuje podla ocakavani...
- Ľahká manipulácia
- Zle vyberateľná nádržka na mlieko
Celokovo za tie peniaze dobrý stroj , káva je fajn.
- obsluha
- treba vynaložiť väčšiu silu na založenie páky s kávou do kávovaru
- Kráľ medzi kávovarom značky Lelit . Nastavenie síce chvíľku potrvá ale výsledok je výborný. S kávovarom som obdržal aj kávu na nastavenie ako bonus čo vysoko hodnotím. Super prístup odporúčam.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »