Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary
- Rozmery - zaberie málo miesta
Kávovar po prvom spustení nepracoval. Čerpadlo nedokázalo nasať ani vytlačiť vodu. Keby to nefungovalo prvý a druhý raz, tak to tu ani nespomeniem. Skúšal som to rôznymi spôsobmi dvadsať až tridsať krát, ale stále nič, nevytiekla ani kvapka. Nechcelo sa mi znova ho zabaliť a posielať balík nazad do Česka, tak som prístroj rozobral, odpojil vstupnú hadičku a natlačil som do čerpadla a celého systému toľko vody , koľko len bolo možné. Po tomto zásahu kávovar funguje normálne. Týmto chcem poukázať na to, že výrobok nie je pripravený pre bežných ľudí, lebo takýto zásah nedokáže a ani si nedovolí bežný zákazník. Návod na obsluhu v slovenčine ani v češtine nebol priložený. Musel som googliť a translatorom prekladať, takže ďalší veľký mínus. Tlak vytlačenej kávy je podpriemerný, lebo keď sú dve šálky vedľa seba, jednu naplní veľmi pomaly a druhú skoro vôbec - len trošku. Kávovar je antikorový, vipadá kvalitne , ale nie je to nič moc.
- Klasika jednoduchý stroj na kávu do prace. Uz som mal v minulosti tento model a vydržal 3 roky. Na cca 4 kávy denne je ok. S kolegom preferujeme arabicu a tento stroj úplne postačuje. Mam od rovnakej značky aj mlynček a spolu fungujú dobre. Páka sedí priamo do mlynceka, tak stačí len zrovnať a utlačit.
Trochu lacnejší plast, ale inak spoľahlivo funguje.
- Vynikajúci kávovar, ak správne nastavíte kávovar a dáte čerstvo upraženú kávu do správneho sitka tak vám kávovar spraví takú kávu, že už do kaviarne ani nepôjdete. Tento kávovar som kupovala aj kvôli jednoduchosti a hlavne je to páka. Káva z pákového kávovaru je neporovnateľne lepšia ako z automatu. V prípade pákového kávovaru z kávy dostanete všetky chute ktoré káva má, pri automate bohužiaľ nie a preto som nad automatom ani nerozmýšľala. Automat na obmedzené možnosti a bohužiaľ neviete ovplyvniť výslednú chuť kávy, kdežto pri tomto kávovare ak sa s ním pohráte a dáte do neho kvalitnú kávu tak máte vynikajúce espresso, lungo, latte alebo cappuccino. Obrovská výhoda je, že kávovar je dosť ťažký a teda ho netreba pridržiavať s druhou rukou tak ako veľa iných kávovarov. Kúpu výrobku vôbec neľutujem.
- Neprská,
- Som spokojný.
- Výborná káva s penou
- Prevádzka tichšia ako predchádzajúci kávovar čo som mal.
- Príjemné ovládanie
- Dobrý pomer cena/ kvalita
- Veľká nádržka na vodu
+ cena, vzhľad
- hlučnosť
kvalitný kavovar vynikajuca kava ak je cerstvo zomleta
- Výhoda automatickej prípravy cappuccina.
- Cenová dostupnosť.
- Super kávovar na domáce použitie, lepšia káva ako z automatických kávovarov za viac než tisíc Eur.
Cena.
Klarstein Arabica Comfort TK 42
Pridané: 15. februára 2024
(naposledy upravené 15. februára 2024)
Zakúpený v Klarstein
- Kvalitné spracovanie
vyborna kava
- Robi to ozaj dobru kavu
- Kvalita prevedenia
- Chyba manometer, nutnost dokupit
- Ak mate klasicku vahu tak ju tam nenapracete
Kvalitny produkt, s bottom lesa filtrom a kvalitnym monycekom tovrobi naozaj dobru kavu. Treba sa pohrat s nletim a tepovanim.
- krásne napení espreso
- Aj po niekoľkonásobnom prepláchnutí kávovaru stále cítim zápach plastu, dúfam, že sa to stratí
- Vynikajúca kvalitná káva....
Perfektní kávovar chuť kávy je oveľa lepší ako je v ostatných kávovar och zatiaľ som s ním spokojný, pred tým som používal prekvapkavaci kávovar,no chuť kávy nebola taká dobrá, odporúčam tento produkt je za skvelú cenu a zároveň kvalitní.
Elegantný, štíhly, nezaberie veľa miesta. Bez zbytočných x-funkcií. Nám úplne vyhovuje.
Gaggia New Classic Evo Black
Pridané: 25. januára 2024
(naposledy upravené 25. januára 2024)
Zakúpený v BotaCoffee
- Velmi jednoduche pouzivanie.
- Prijemny na vzhlad
- Vela moznych modifikacii (na internete)
- Potreba kvalitneho mlynceka na kavu
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »