Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary

DeLonghi Stilosa EC 230.BK

DeLonghi Stilosa EC 230.BK

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 25. marca 2022

Zakúpený v MALL.SK

Odporúča produkt
  • Ma sitko bez zpatneho tlaku.
  • Je nutne mat zodpovedajuci mlyncek. Spravna hrubost mletia a aplikovanie do paky pred zalozenim, vyzaduje skusenosti, resp. chvilu hladania. Inac bude zakaznik sklamany.

Nevhodne pre bezneho konzumenta.

DeLonghi Icona Vintage ECO 311.W

DeLonghi Icona Vintage ECO 311.W

Pridané: 20. marca 2022

Neodporúča produkt
  • DeLongi pakovy kavovar sme mali 7 rokov a práve sme si kúpili v Datarte presne taký istý ALE po 2 dňoch a to presne PRASKLA nádobka na vodu, preto tento kávovar neodporúčam v žiadnom prípade. A neviem si predstaviť ako sa ide Datart vykrúcať vrátiť mi peniaze:

Neodporúčam v žiadnom prípade
Nádobka na vodu praskla na 2 deň používania
Nie som sama kto mal tento istý problém

Sencor SES 4900SS

Neodporúča produkt
  • jednoduchá obsluha
  • jednoduché čistenie
  • dobrá cena
  • slabo našlahaná pena kávy
  • hlučnejší chod
  • ťažšie nasadzovanie zásobníka kávy
  • pri nasadzovaní zásobníka kávy je potrebné pridržiavať celý kávovar proti posunu

Vhodné na občasné používanie s uspokojením, že namiesto espressa dostanete len prekvapávanú kávu so slabou a tenkou vrstvou peny, ktorá sa rýchlo stratí

DeLonghi Dedica EC 685.M

DeLonghi Dedica EC 685.M

Overený zákazník INGRAM Overený zákazník

Pridané: 23. februára 2022

Zakúpený v INGRAM

Odporúča produkt
  • Nezaberie veľa miesta. Kávovar som práve dostala, ešte som ho nevyskúšala.

Overený zákazník Testuj.to Lilianna

• príslušenstvo
  • možnosti nastavenia
  • malý, skladný, kompaktný
  • sitko sa zle vyťahuje

S kávovarom sme doma všetci veľmi spokojní. Návod nás krásne naviedol v nastavení kávovaru, ktoré bolo veľmi intuitívne. V podstate sme si len nastavili intenzitu namletej kávy (my sme postupovali v tomto podľa návodu) a potom sa už len zoznámili s tlačidlami, nástavcami, tryskou atp. Super je, že namletú kávu rovno krásne utlačíte, pretože je stláčač zabudovaný priamo v kávovare. Pri tvorbe cappuccina alebo latte však musíte chytiť ten „grif“ na šľahanie mlieka. Ja som stále ešte v procese trénovania, ale verím že časom budú moje cappucina vyzerať ako z profi kaviarne. Jediné, čo ma ako ženu štve, je, že sitko sa z páky zle vyťahuje a už som si kvôli tomu zničila nechty. Je tam síce malá priehlbina, ktorá má k tomuto slúžiť, ale tá veľmi nepomáha. Škoda, že tam nie je nejaká „ručička“, ktorá by cez páku prečuhovala, a za ktorú by sa dalo sitko jednoducho chytiť a vytiahnuť.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

Pridané: 19. februára 2022

• zabudovaná stláčacia stanica
  • tryska na penenie mlieka s 3 otvormi
  • rýchle nahriatie vody po zapnutí prístroja
  • vyvýšená mriežka pre espresso
  • objem nádrže na vodu
  • málo stupňov nastavenia hrubosti mletia
  • zásobník na kávu nie je uzamykateľný (nie je možné jednoducho zmeniť kávové zrná za iné)
  • ukazovateľ tlaku (?) je nič nehovoriaci
  • malý rozsah pohybu pre trysku na penenie mlieka

Z produktu mám zmiešané pocity. Rozhodne je schopný pripraviť dobrú kávu. Pre optimálnu extrakciu kávy je ale potrebné nájsť zodpovedajúcu kombináciu hrubosti mletia a množstva mletej kávy. Bohužiaľ ani pri prvej nie je k dispozícii dostatočný priestor na nastavenie (hrubosť mletia) a veľkosť dávky nie je uvedená v gramoch, čo by som uvítala skôr. Kladom je stláčacia stanica, ktorá by mala zaručiť prípravu kávy bez neporiadku. Nie je tomu tak, po zdvihnutí do východzej pozície väčšinou nejaký zvyšok vypadne do mriežky. Plus je možnosť vloženia páky s vlastnou namletou kávou a stláčanie bez automatického štartu kávového mlynčeka. Tryska na penenie mlieka je OK, latte art je taktiež zručnosť, ktorú je potrebné sa naučiť. Tlak pary je výborný, jediné mínus vidím vo veľmi obmedzenom rozsahu pohybu pre trysku. Škoda. Keď si používateľ nájde vyhovujúce nastavenia, káva je naozaj skvelá. K dokonalosti však prístroju chýba pár zásadných funkcií.

Overený zákazník Testuj.to Tomáš

Pridané: 17. februára 2022

• Veľkosť
  • Dizajn
  • Spracovanie
  • Pákové espresso so samostatným mlynčekom
  • Rýchlosť prípravy
  • Priložená kanvička k napeňovaču
  • Absencia hrnčeka na kávu ;)

Kávovar je úplne BOŽÍ, robustný a kvalitne spracovaný na úrovni profi kávovaru. Momentálne bojujem s nastavením hrubosti mletia, teploty vody a množstvom vody, ale myslím, že sa to časom poddá a budú kamaráti. Sme na tej najlepšej ceste. Som vo fázi skúšania všetkých možných kombinácií.
Keď sa podarí nájsť tú správnu, tak je potom z kávy oveľa väčší pôžitok.

Cecotec Cumbia Cafelizzia 790 Shiny

Cecotec Cumbia Cafelizzia 790 Shiny

Overený zákazník hobbymarkt.sk Stefan

Pridané: 16. februára 2022

Zakúpený v hobbymarkt.sk

Odporúča produkt
  • Výborná káva, tichý chod, pekný dizajn, jednoduché ovládanie a čistenie...za málo peňazí.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

Pridané: 16. februára 2022

• Integrovaný mlynček
  • barometer
  • naozajstná parná tryska
  • v balení bola aj kanvička na mlieko
  • integrovaný "utláčač"
  • tichý chod
  • možnosť dať si len horúcu vodu na čaj
  • chýba automatický preplach
  • zložitejšie nastavenie správne namletej kávy
  • lesklý povrch - ohmatá sa

Keď som vyberala domov kávovar, chcela som rozhodne automat. Vidle do toho hodil muž, ktorý jasne vyhlásil, že chce pákovku. Priplatila som si dosť peňazí, ale domov prišlo niečo neuveriteľné. Do tohto kávovaru som sa rovno zamilovala, pretože binec z toho nie je. Oceňujem integrovaný mlynček, ktorý mi kávu namelie rovno do sitka a nemusím tak manipulovať s mlynčekom oddeleným. Keď sa príprava kávy správne nastaví - mletie, objem namletej kávy, dokáže tento kávovar urobiť jedno z najlepších espress, ktoré si môžete doma priať. Oceňujem barometer, ktorý vám ukáže správny tlak pri príprave kávy. S parnou tryskou som sa tiež rýchlo naučila pracovať. Takže latté alebo flat white pre priateľa už zvládam. Príprava kávy je intuitívna. Kávu robí pressovač dobrú. Jasne, nie je to kávovar za sto tisíc, ale za dvadsať. Avšak ja som spokojná. Jedinou nevýhodou je absencia automatického preplachu. Keď chcem okruh prepláchnuť, musím zvoliť prípravu kávy a upevniť prázdne sitko.

Overený zákazník Testuj.to Pavlína

Pridané: 15. februára 2022

• dizajn
  • stláčacia stanica
  • mlynček na kávu
  • voľba teploty
  • zložitejšia príprava mlieka

Kávovar od De'Longhi La Specialista s tlakom 19 barov pripraví výbornú kávu, ktorá je čerstvo namletá vďaka mlynčeku, ktorý je súčasťou kávovaru.
Aj vďaka šikovnejj stláčacej stanici nie je neporiadok po namletí kávy, pretože ju natlačíte hneď po namletí.
Kávovar má viac predvolieb kávy a každý si nájde tú svoju obľúbenú. Aj napriek zložitejším začiatkom sa aj laik naučí tento kávovar ovládať a pripraví si skvelú kávu.

La Pavoni Europiccola

La Pavoni Europiccola

Overený zákazník www.kavomil.sk Tomáš

Pridané: 11. februára 2022

Zakúpený v www.kavomil.sk

Odporúča produkt

Ešte sa len učím produkt ovládať a potom budem dokonalý barista :-))

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Overený zákazník Skyelektro Prievidza Overený zákazník

Pridané: 4. februára 2022

Zakúpený v Skyelektro Prievidza

• Vynikajúca káva
  • Do kávovaru sa nezmestia vysoké poháre na latte
Sage SES878BTR

Sage SES878BTR

Overený zákazník Pilulka.sk Tomáš

Zakúpený v Pilulka.sk

Odporúča produkt
  • Ideálne na vstup do sveta kávy
  • Rychle nahriatie a takmer okamžitá možnosť pripravovať kavu alebo šľahať mlieko.
  • Jednoduchá obsluha. Rychla možnosť zmeny hrúbky mletia/ casu extrakcie / množstva vody.
  • Cena
  • Nema bojler
  • Mlyniec by mohol byť kvalitnejší
  • Priemer hlavy iba 54mm nie štandardnych ,58mm

Odporucam.

Orava ES-300

Orava ES-300

Odporúča produkt

je z neho skvela kava, kupili sme priamo cez vyrobcu https://www.orava.eu/sk/

Lelit Anita PL042TEMD

Lelit Anita PL042TEMD

Overený zákazník Ekaviaren Milan

Pridané: 29. januára 2022

Zakúpený v Ekaviaren

Odporúča produkt

Anitu som si vybral kvôli výrobcovi Lelit a kvôli zabudovanému mlynčeku. Mierne ma prekvapil väčší rozmer. Chce to ešte cvik v kombinácií dávkovania kávy, nastavenia jemnosti mletia a teploty vody aby som dosiahol ideálny výsledok, takže chce to čas. Tryska na napenenie je výkonná. Predtým som používal Dedicu s ktorou sa nedalo tak ´vyhrať´, takže je to trocha iný level.

Cecotec Cafelizzia 790 Black

Cecotec Cafelizzia 790 Black

Overený zákazník ELU.SK Olga

Pridané: 24. januára 2022

Zakúpený v ELU.SK

Odporúča produkt

Kava je vyborna,pena dostatocna,dost male porcie kavy,voda sa vsak da opakovane dopustit.

Eta Storio 6181 90020

Eta Storio 6181 90020

Overený zákazník Andrea Shop Milan

Pridané: 23. januára 2022

Zakúpený v Andrea Shop

• malý, šikovný
  • krásna, hustá pena
  • jednoduché ovládanie

Doporučujem každému kto si chce pripraviť jednoducho a rýchlo kávu s veľkou a hustou penou.

Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25