Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary

DeLonghi Dedica Metallics EC 785.GY

DeLonghi Dedica Metallics EC 785.GY

Overený zákazník Alza.sk Fero

Pridané: 20. septembra 2022

Odporúča produkt

Je to presne to čo som potreboval. Funguje na jednotku a káva perfektná.

Patricca ESK-1000

Patricca ESK-1000

Overený zákazník iprice.sk MilanKo

Pridané: 17. septembra 2022

Zakúpený v iprice.sk

• Silná kvalitná káva
  • Tichý chod
  • Idealne rozmery, zaberá málo miesta
DeLonghi La Specialista Maestro EC 9665.M

• Mliečna pena
  • Teplota kávy
  • Technológia
  • Efektivita

Tento kávovar je skvelý. Má naozaj unikátnu technológiu, ale dlhšie mi trvalo, kým som sa s ňou zžila. Ako celkom netechnický typ som na začiatku dosť bojovala než som si vôbec zvládla urobiť prvú kávu. Jediné negatívum je, že milujem flat white a pôvodné nastavenie pre mňa bolo príliš silné, ale dá sa to ľahko zmeniť.

Gaggia Classic Black

Gaggia Classic Black

Michal Pírek Michal Pírek

Pridané: 14. septembra 2022

Odporúča produkt
  • Kvalitné preso, z počiatku maximálna spokojnosť, neskôr po cca 2 rokoch pribúdali nedostatky
  • Otrasné ovládanie, tlačítka sa zasekávajú, čistiť a odvápňovať, čo najsilnejším prípravkom na presso stroje, inak sa zanesie a je nevyhnutná oprava. Vo výbave len plastové ústie, treba si kúpiť ďalšie kovové.

Po 6 rokoch zbohom Gaggia, bola to dobrá skúsenosť , nie zlá káva, skrátka niečo na tej mašine je. A naozaj, pri dobre zvolenej káve a kvalitnom mlynčeku super, málokedy vás prekvapia v nejakej kaviarni lepším pressom. Žial mlynček Gaggia s plastovou páčkou už nie, zaseklo sa v ňom zrno a zlomila sa. Pri požiadavke na opravu, bola výsledná cena vyššia, ako za nový, ale dá sa otáčať prstom po odklopení veka, takže celkovo - no problém, len bacha na vodu, podložka nevyhnutná, inak dymí. Ale ani na mlynček nemôžem povedať, že by bol inak zlý. Skrátka, keď si to prepočítam za tie roky, neľutujem. Uvidíme, poškulujem už po Rancilio Silvia, ale nejakom menšom, nemôžem čakať hodiny, kým sa nahreje a ako vidíme, elektrina ide hore.

DeLonghi La Specialista Prestigio EC 9355.BM

Overený zákazník Pricemarket.sk Overený zákazník

Pridané: 8. septembra 2022

Zakúpený v Pricemarket.sk

Odporúča produkt
  • DeLonghi ma nesklamalo, preto sme aj dalsi kavovar kupili od tejto znacky.
  • Zatial nic

Overený zákazník Electronic Star Overený zákazník

Pridané: 29. augusta 2022

Zakúpený v Electronic Star

Potreboval som kávovar pre kávu z Pod-ov a s tlakom 20 barov
Klarstein ako firmu poznám z iných produktov ktore som od nich kupoval v minulosti a s ktorými som spokojný
Verím , že to bude rovnaké aj s týmto kavovarom

Silvercrest SSMP 1770 A2

Pridané: 7. augusta 2022

Zakúpený v TIBI ELEKTRO

• prevedenie
  • spokojnosť
  • rôzne vídea k produktu
Sage SES878BTR

Sage SES878BTR

Overený zákazník Alza.sk Chris

Pridané: 2. augusta 2022

• High Quality materials used
  • High quality coffee grinder
  • You can prepare great espresso once you learn how to use it
  • 4 baskets included
  • Easy installation
  • 54mm portafilter, (standard is 58mm) which makes difficult to buy additional equipement (very low availability for this model)
  • Sage doesnt have online shop, rely only on resellers
  • Some servis phone numbers does't work (cancelled it seems), SK servise doesnt pickup the phone
  • Very hard to exchange the baskets which basically demands additional portafilter if u wish to exchange them more often. Unfortunatelly portafilters are unavailable and Alza refused to help getting the parts from Sage.

Overall great coffee machine. Only issues are with replacement/additional parts availability and direct Sage service availability.

Rancilio Silvia BC Black

Rancilio Silvia BC Black

Overený zákazník BUNA CAFÉ Overený zákazník

Pridané: 2. augusta 2022

Zakúpený v BUNA CAFÉ

Odporúča produkt

Perfektný pomer cena/výkon. Profi výsledok za tú cenu.

Overený zákazník Testuj.to Dominik

Pridané: 1. augusta 2022

• Dizajn
  • Ovládanie
  • 3v1 (mlynček, kávovar, mliekovka)

Skvelý kávovar pre začiatočníkov i pokročilých milovníkov kávy. Kávovar vyniká nielen svojim vzhľadom, ale aj svojimi funkciami. Je naozaj jednoduchý na ovládanie a prípravu skvelej kávy. Prepája jednoduchú prípravu s kvalitou. Stačí iba nasypať zrnkovú kávu do zabudovaného mlynčeka, ktorý potom automaticky namelie kávu podľa potreby. Jemnosť a množstvo namletej kávy je možné ľahko regulovať, rovnako ako teplotu. Po namletí kávy z otvoru mlynčeka stačí už iba vložiť páku pod dávkovač vody a jednoducho spustiť funkciu Espresso alebo Americano. Pre začiatočníkov je skvelý aj návod kávovaru, ktorý jednoducho vysvetľuje ako správne kávu pripraviť.

Cecotec Cumbia Cafelizzia 790 Shiny

Cecotec Cumbia Cafelizzia 790 Shiny

Overený zákazník Andreashop Šaľa Miloš - Giant Gym Muay Thai Košice

Pridané: 1. augusta 2022

Zakúpený v Andreashop Šaľa

Odporúča produkt
  • spĺňa všetky požiadavky na prípravu kávy

Overený zákazník Testuj.to Pavol

Pridané: 29. júla 2022

• Integrovaný mlynček
  • Vkusný kovový dizajn
  • Jednoduché ovládanie
  • Nedisponuje reguláciou pary
  • Pri bližšom preskúmaní je jasné, že ide primárne o plast
  • Čásová náročnosť pri príprave viacerých káv

Jedná sa o veľmi pekný a kompaktný pákový kávovar so širokým príslušenstvom. Vyzdvihol by som integrovaný mlynček s niekoľkými stupňami mletia (8) a voľbou množstva namletej kávy. Oceňujem veľmi čistú prácu s ním vďaka nástavcu na páku pre (aktiváciu) mletia a utláčania. Nevýhodou mlynčeka je prakticky to, že kávu nemožno vysypať, musí byť premleta.
V základe má tri hlavné voľby nápojov - Espresso, Americano a horúca voda (na čaj napr.). Ovládanie je veľmi jednoduché a návod som vlastne ani nemusel veľmi študovať, skôr ho len prebehol.
Káva mi (porovnávam so starším pákovým kávovarom) pripadá intenzívnejšia.
Evidentná nevýhoda z hľadiska princípu pákového kávovaru je tá, že pre širšie osadenstvo (napr. pri rodinnej oslave) strávite pri kávovare nejaký čas:)
Myslím, že sa jedná o výborný stroj baristov - amatérov, ktorí si chcú z prípravy kávy urobiť skutočný rituál pri jednoduchom a veľmi peknom stroji.

Overený zákazník Testuj.to Jakub

• integrovaný mlynček
  • funkcia predsparenia kávy
  • možnosť programovania kávovaru
  • extra tryska na horúcu vodu priamo do šálky
  • skvelý dizajn a kvalitné prevedenie
  • bohaté príslušenstvo
  • nič ma nenapadá

Musím povedať, že z kávovaru som nadšený! Milujem dobrú kávu a konečne si ju pripravím doma.
Kávovar má integrovaný oceľový mlynček s ôsmimi stupňami hrubosti mletia a koliesko na nastavenie množstva mletej kávy, dva prednastavené programy pre nápoje – espresso a americano a páka je dodávaná s dvoma sitkami pre jednu alebo dve porcie kávy.
Kávovar má dve trysky – klasickú na výrobu pary a našľahanie mlieka a druhú priamo do hrnčeka na horúcu vodu, ktorú využijete buď na americano, predĺžené espresso alebo na prípravu čaju.
Pri oboch prednastavených programoch si ešte môžete sami naprogramovať veľkosť nápoja a čas predsparenia kávy.
Kávovar je skvelou voľbou pre toho, kto miluje dobrú kávu a chce sa jej prípravou baviť a venovať jej čas. Vďaka kvalitnému spracovaniu a bezchybnému dizajnu bude ozdobou vašej kuchyne. Pritom vám nezaberie ani príliš miesta. Kávovar je dodávaný so všetkým príslušenstvom, ktoré budete na prípravu kávy potrebovať. Ovládanie je intuitívne a jednoduché.

Overený zákazník Testuj.to Ján

Odporúča produkt
  • Kávu ľahko zvládne urobiť každý, s rovnakým výsledkom, ako amatérsky barista
  • Ako ľahko ide zatiahnuť páka
  • Keď zabudnete vypnúť prístroj, sám sa po chvíli vypne
  • Konzistentná chuť/množstvo kávy, cremy
  • Estéti ocenia pekný vzhľad
  • Jednoduchosť obsluhy, údržby
  • Deťom sa nepáči zvuk mlynčeka

Poštár zvoní vždy dvakrát :-) keď zazvonil s kávovarom, vôbec mi to nevadilo, ba naopak :-) už som sa tešil, ako si urobím voňavú kávičku. Len som sa trochu obával, ako to niekedy býva, toho martýria s rozbaľovaním prístroja a prvým uvádzaním o prevádzke - jednoducho, chcel som si urobiť kávu a to hneď - poznáte to... No rovno rozptýlim všetky pochybnosti - moje obavy boli zbytočné. Taliani toto majú zvládnuté na jedničku bez toho, aby ste museli lúskať zložitý návod, čo všetko smiete, nesmiete a musíte pred prvým uvedením do prevádzky stačí roztvoriť dvojstránku na tvrdom papieri so super intuitívnymi peknými obrázkami (cca 5 krokov) čo a ako pred prvým zapnutím, kde Vás v podstate naučia správnu prípravu kávy. Vo finále – ono toho ani nie je toľko čo pokaziť. A musím povedať, že hneď na prvýkrát sme si urobili takú skvelú kávu, že sme až vykríkli nadšením z toho, ako ľahko a bez práce si možno urobiť tak výbornú kávu.

Overený zákazník Testuj.to Dmytro

Odporúča produkt
  • Cena, funkčnosť a jednoduchosť ovládania, kvalita výsledného nápoja, dobrý prúd pary z trysky, pekná sada pomôcok na prípravu capuccino alebo latte macciato.
  • Plastové prevedenie otočných prepínačov, chrómovaných elementov tela kávovaru

Aj napriek ľahkej skepse z prítomnosti výrazného zastúpenia plastu v prevedení kávovaru (telo kávovaru je vo svojej väčšine plastové, ale má kovové kartáčované a pochrómované detaily, otočné prepínače sú tiež z plastu, tlačidlá sú snáď z kovu) musím konštatovať, že z kvality kávy a jednoduchosti prípravy som nadšený. Kávovar sa veľmi rýchlo zahrieva a prítomnosť mlynčeka a šikovného nástavca na filter pre bezstarostné plnenie kávou zrýchľuje a spohodlňuje proces prípravy. Prišlo mi skvelé, že kávovar má celkom intuitívne ovládanie, je perfektný pre začiatočníkov, ktorí chcú získať istú kvalitu extrakcie, ale zároveň chcú ovplyvňovať výsledný produkt vlastnoručne zmenou pomerov teplôt vody, hrúbky mletia a hmotnosti kávy vo filtri. Je to skvelý variant pokiaľ chcete skúšať a experimentovať, ale nemáte chuť míňať ešte o rovnakú čiastku viac na entry-level poloprofesionálne kávovary. Časom sa ukáže, aký spoľahlivý je, zatiaľ môžem len plne odporučiť.

Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25