Najnovšie recenzie zo sekcie Pákové kávovary
Profesionalny stroj !
Jednoduchá obsluha, výborná káva
Zatiaľ spokojnosť.
- Elegantny, ergonomicky
- Jednoduche ovladanie aj cistenie
- Vela peny
Intuitívne sme to zvládli. ;))
- velmi dobre
- pekny
- velky dysplaj
- možnosť upraviť množstvo vody do šálky
- robí chutnú kávu
- hlucne
- zle pení mlieko
kávovar robí chutnú kávu, ma veľký prehľadný display ,vie upravovať množstvo vody do Salky,
Nevýhoda že je hlučný dosť a nevie vôbec robiť penu. nech som skúšal aké kolvek možnosti mlieko to max ohrialo ale skoro žiadna pena, vrátili sme a zobral senzor za lepšiu cenu ,síce je rovnako hlučný ,ale robí omnoho lepšiu penu. ak hladíte niečou na kapucíno a latte tomuto kávovaru sa vyhnite.
TOP v oblasti HX kávovarov,
- Mam 10r. kavovar Catler, predchodcu tohoto. Kava vynikajucej profi kvality.
výborná káva
- Mám malú kuchyňu, kávovar je ideálny pre dvoch, nezaberie miesto, čistý design, tri voľby na displeji.
Ťahšie zaťahovanie sítka.
- Jednoduchá a rýchla inštalácia
- Jednoduchá obsluha
- Kompaktné rozmery
Za príjemnú cenu dostanete naozaj profesionálny stroj s ktorým i dokážete pripraviť vašu obľúbenú kávu doma, ako skutočný barista. Sme veľmi spokojní.
- Pekny dizajn
- Jednoduche ovladanie
- Vysledkom je vyborna kava
Kavovar je super mame ho uz 5 rokov teraz sme kúpili nový lebo na starom nám prestal tlačiť kávu v oprave nám povedali že je to elektronikou a neoplatí sa ho opravovať lebo za cenu opraví kúpime nový . Tak sme kúpili nový a napadlo nás z nového dat páku na starý kavovar a kávu pretlačilo takze kavovar funguje problém bol v sitku v pake a nie v kavovare Teraz mame 2 funkčne. Takýto majstri opravami sú u nás … oprava by stala do 200E a nová páka so sitkom18E S pozdravom Csadyova
Nemal som ešte čas nastaviť vlastné množstvá, káva je veľmi dobrá, stroj je tichý s jednoduchým ovládaním.
- 20 bar, pekný úzky dizajn
Sme veľmi spokojní s kúpou tohto typu pákového kávovaru. Má veľmi pekný dizajn, a chuť kávy je fantastická. Veľmi odporúčam.
Klarstein Pausa TK42 Silver
Pridané: 24. októbra 2024
(naposledy upravené 24. októbra 2024)
Zakúpený v Klarstein
- Kávovar je je veľmi pekný len nedosahuje požadovaný výkon 20 bar ale iba max 10bar
- Na domáce použitie stačí
- Dlhšie cítiť pach z výroby,kým vytuchne
- Jednoduché ovládanie
- robi vynikajucu kavu
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »